Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit 2017 tonen

Het vossenplein

Het Vossenplein: Markt van de tweedehandszaken Markt van reeds gebruikte voorwerpen: Vindt alle dagen plaats van 7u tot 14u, zaterdag en zondag van 7u tot 15u. Het plein is één van de bekendste pleinen van Brussel dankzij de dagelijkse rommelmarkt. V oor mensen die graag snuffelen naar oude spullen en leuke ontdekkingen willen doen in een zeer gezellige sfeer! De Vossenmarkt is de place to be! Als je op zoek bent naar toffe tweedehandse spullen.   Je kunt er in dozen rommelen en er de prachtigste potten ,tassen en borden uithalen voor een verzameling. Het Vossenplein is   bekend van de rommel- en brocantemarkt die er dagelijks aan de Marollen wordt plaatsgevonden. Je komt er talloze schilderijen, oude spulletjes tegen.   Deze mooie plekje in Brussel zult u zeker en vast niet willen negeren. Je kunt er in de omgeving ook de antiekhandelaars en de tweedehandswinkels in de Hoogstraat, Blasestraat en de Zavel bezoeken.

Slim kopen en slim verkopen

Hier kunt u slim kopen en slim verkopen!!! Hebt u een apparaat niet meer nodig dan kunt u in cash converters terecht. Hier kunt u uw toestel voor een prijsje verkopen die zij zullen doorverkopen. Loopt u deze winkeltje langs dan zou ik zeker een kijken nemen. Adres: Wolvengracht 8 , 1000 Brussel Adres: Keizer Karellaan 545, 1082 Sint-Agatha-Berchem

Welkom

                                        Hartelijk welkom op deze blog. Ik zal het hier hebben over ecologie. Namelijk tweedehandse spullen. Om onze wereld een stukje levender te maken. Ik wens jullie veel leesplezier!